به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سردار رستگارپناه، جانشین مرکز مطالعات و امنیت پایدار ملی ستاد نیروهای مسلح در نشستی با عنوان «حماسه ماندگار» که بعدازظهر امروز در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد تصریح کرد: انقلاب اسلامی ما در اصل بنا و تمدن جدیدی را بنا کرد که دارای یک مفهوم جدید و شرایط جدیدی برای اداره جامعه و مشی سیاسی و اجتماعی در جامعه بود.
وی با تاکید بر اینکه امام یک شخصیت تمدن ساز بود خاطرنشان کرد: امام با اندیشه خود راه را برای دیگران باز کرد. اگر بخواهیم پدیده های انقلاب اسلامی را کالبد شکافی کنیم انقلاب ما یک خصوصیتی داشت که نسبت به انقلاب های دیگر متفاوت بود.
رستگارپناه با اشاره به ویژگی های انقلاب اسلامی تصریح کرد: انقلاب ما تفاوت های مشخصی با انقلاب هایی که قبل از آن مثل انقلاب فرانسه و روسیه اتفاق افتاده بود داشت. انقلاب ما برخوردار از فلسفه و مبانی اسلامی بود پس اولین شاخصه انقلاب مفهوم اسلامی و تبعیت از قوانین اسلام بود. دومین شاخصه آن اجتماعی بودن و ایجاد تحولات بنیادی در زندگی انسان ها بود.
جانشین مرکز مطالعات و امنیت پایدار ملی ستاد نیروهای مسلح با اشاره به شعار اصلی انقلاب یعنی استقلال آزادی جمهوری اسلامی بیان داشت: انقلاب سنتی بود که در آن مقطع باید اتفاق می افتاد، زیرا همه هر آنچه را می خواستند تا آن روز گفته بودند و پاسخگوی فطرت بشری نبودند. اولین پیام انقلاب، لزوم خروج انسان از بردگی و بندگی طاغوت ها بود و دومین پیام آن جدا شدن از خواری و ذلت پذیری بود. البته فرهنگ مردم ایران از غنای خوبی برخوردار بود و در تاریخ ذلت بیگانگان را نپذیرفته بود، شاید حاکمی ذلت پذیرفته باشد اما مردم این چنین نبودند.
وی در ادامه افزود: یکی از مباحث مهم روی آوردن به عبودیت و رشد فرد فرد جامعه بود. پیام بعدی مبتنی بودن حکومت اسلامی به حق جویی و حق گویی و عدالت طلبی بود. مقابله با جهل در مبارزه با تجددگرایی نیز از دیگر پیام های انقلاب بود.
رستگارپناه تصریح کرد: قدرت های جهانی از اول با این انقلاب مبارزه کردند. بلا استثنا در تمام انقلاب ها حاکمان که به حاکمیت رسیدند دست به قتل و غارت و کشتار زدند اما تنها انقلابی که از روز اول با این کار مقابله کرد انقلاب ایران بود. در بسیاری موارد رهبری از حقوق شخصی خود گذشتند تا حفظ حاکمیت نظام اتفاق افتد.
جانشین مرکز مطالعات و امنیت پایدار ملی ستاد نیروهای مسلح در مورد اینکه چه کسانی بیشتر در انقلاب دنبال سهم خواهی بودند خاطرنشان کرد: بیشترین سهم خواهی را از انقلاب گروه های سیاسی چپ و راست داشتند، در شرایطی که رسمی ترین افراد و مدافعین این انقلاب یعنی مردم دنبال سهم خواهی نبودند. امروز سهم خواهی توسط جریان های مختلف سیاسی و همین طور حامیان اوایل انقلاب ادامه دارد.
وی با تاکید بر اینکه این انقلاب متعلق به مردم است خاطرنشان کرد: ستون اصلی این انقلاب ولایت فقیه است و هیچ رهبری در دنیا مثل رهبر ما با تعامل و گفتگو نزدیک نیست.
رستگار پناه در ادامه با بیان اینکه در این انقلاب اولین اصل پایبندی به اسلام بوده است خاطرنشان کرد: اصول دیگر این انقلاب دفاع از مردم است. دفاع از سرمایه اندوز نمی کند اگر جایی هم این اتفاق افتاد بدانید اشتباه کرده اید.
جانشین مرکز مطالعات و امنیت پایدار ملی ستاد نیروهای مسلح با تاکید بر اینکه عده ای که وزیر هم هستند با افتخار می گویند هزار میلیارد سرمایه داریم بیان داشت: یکی از ویژگی های نمایندگی این است که درد فقرا را چشیده باشند. در سال 78 من فرمانده انتظامی تهران بودم در آن موقع یکی از احزاب سیاسی سه میلیارد هزینه انتخاباتی کرده بود این پول ها کجا جمع شده است؟
وی ضمن اشاره به اینکه بیشترین نوع هزینه های تبلیغاتی امروز مثل کارترهای غربی انجام می گیرد که یکی از مصادیق نفوذ همین است، خاطرنشان کرد: از اصول انقلاب عدم گرایش به قدرت های شرق و غرب و چشم ندوختن به دروازه های بیگانگان است. کشورهای غربی هر جایی قدم گذاشتند برای خودشان بود اگر هم جایی صحبت از تکنولوژی کردند این کار با بلعیدن اتفاق افتاد. این بدترین اشتباه است که چشم مان به دروازه های غرب باشد.
رستگار پناه در ادامه افزود: یکی از اصل های انقلاب این است که عدم خوف از تهدیدات مادی دشمن داشته باشیم. ما از ابزار استفاده می کنیم اما وابسته به هیچ قدرت و جریان خاصی نیستیم.
این فرمانده دفاع مقدس در مورد وضعیت انتخابات خاطرنشان کرد: هم امام و هم رهبری یک تکلیفی را گذاشتند و آن مشارکت عمومی در انتخابات است. انتخابات باید سرمنشا وحدت و انسجام ملی شود و هسته اصلی اتحاد در آن به وجود آید. هوشمندی و بصیرت سیاسی نسبت به انتخابات اهمیت دارد. نمایندگان نباید زیر چتر حسن و حسین بر سینه بزنند و باید مشی دشمنان را خوب بشناسند.